Gedetailleerde attesten en certificaten voor vastgoed

Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen met professionele, snelle en betrouwbare diensten. Ontdek hoe we jouw attesten en certificaten moeiteloos laten verlopen.

EPC-attest

EPC-attesten: Residentieel en niet-residentieel

Onze EPC-attesten (Energieprestatiecertificaten) bieden een gedetailleerde evaluatie van de energie-efficiëntie van je gebouw. Of het nu gaat om een residentieel pand of een commerciële ruimte, ons team van experts voert een grondige analyse uit om de energieprestaties in kaart te brengen.

Dit certificaat is van cruciaal belang bij vastgoedtransacties en helpt je bij het begrijpen en verbeteren van de energiezuinigheid van je pand.

ASBEST

Correcte asbestattesten voor elk type vastgoed

Asbest kan een gevaarlijk materiaal zijn in gebouwen, en het is van groot belang om te weten of asbest aanwezig is. Onze asbestattesten dekken residentiële en niet-residentiële gebouwen, evenals gemeenschappelijke delen.

We voeren grondige inspecties uit en stellen vast of asbest aanwezig is, en zo ja, waar en in welke mate. Dit certificaat is van belang om de veiligheid van jouw vastgoed en de mensen die er gebruik van maken te waarborgen.

Laten we de mogelijkheden samen bekijken

Ons team helpt je graag bij het bieden van vrijblijvend advies binnen de diensten die aangeboden worden door Analyse Desmet.

SCHATTINGEN

Deskundige schattingen voor verkoop of nalatenschap

Een plaatsbeschrijving is een cruciaal document dat de staat van een pand op een specifiek moment in detail beschrijft. Of je nu een pand koopt, verhuurt of huurt, een plaatsbeschrijving is essentieel om eventuele latere geschillen te voorkomen.

Onze experts zorgen voor grondige en nauwkeurige plaatsbeschrijvingen, waardoor je met vertrouwen kan handelen en eventuele schade of veranderingen kan documenteren.

PLAATSBESCHRIJVINGEN

Gedetailleerde plaatsbeschrijvingen

Als je je vastgoed wilt verkopen of overdragen als onderdeel van een nalatenschap is een professionele schatting van onschatbare waarde. Onze bekwame taxateurs bieden deskundige en nauwkeurige schattingen om de waarde van je eigendom te bepalen.

Deze informatie is belangrijk bij het bepalen van de juiste prijs en bij het overdragen van eigendommen volgens de wettelijke vereisten.

FAQ

Veelgestelde vragen over onze diensten

Welke diensten worden aangeboden door Analyse Desmet?

Analyse Desmet biedt een breed scala aan diensten, waaronder EPC-attesten, asbestattesten, plaatsbeschrijvingen en professionele schattingen.

Je kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, e-mailadres of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het aanvragen van de gewenste dienst.

Een EPC-attest beoordeelt de energie-efficiëntie van een gebouw, terwijl een asbestattest de aanwezigheid van asbestmateriaal in het gebouw bepaalt. Beide attesten zijn belangrijk, maar ze hebben verschillende doeleinden en beoordelen verschillende aspecten van een gebouw.

Voor een schatting hebben we informatie nodig over het pand, zoals de locatie, de staat van het pand, en eventuele verbeteringen of renovaties. Hoe meer details je kunt verstrekken, hoe nauwkeuriger de schatting zal zijn.

Ja, we bieden vaak pakketten aan waarin meerdere diensten kunnen worden gecombineerd voor een betere prijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De duur van een plaatsbeschrijving hangt af van de complexiteit van het pand. Over het algemeen duurt het enkele uren tot een dag om een plaatsbeschrijving te voltooien.

Onze tarieven zijn inclusief de kosten voor de dienst zelf. Eventuele extra kosten, zoals reiskosten, worden duidelijk gecommuniceerd voorafgaand aan de afspraak.

Asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Het testen van asbest helpt bij het identificeren en beheren van mogelijke risico’s, waardoor een veilige leefomgeving wordt gewaarborgd.

Ja, we begrijpen dat sommige klanten flexibiliteit nodig hebben. Neem contact met ons op om buiten de reguliere kantooruren afspraken te regelen. Dit kan tijdens vroege of late uren, alsook tijdens het weekend.

Voor een schatting is het handig om plattegronden, foto’s en informatie over eventuele verbeteringen of renovaties aan het pand mee te nemen. Hoe meer informatie je kunt verstrekken, hoe nauwkeuriger de schatting zal zijn.